Om mig

Hvem er jeg?

Mit navn er Rikke født i februar 1986, opvokset i Tranbjerg. Jeg bor sammen med min mand Martin og vores 2 børn, Laura fra Februar 2013 samt Lucas fra Oktober 2018 i en Villa på Horsevænget 8, her i Tranbjerg.
Fra 2004 til 2014 har jeg arbejdet med børn fra vuggestue, børnehave, døgninstitution, hvor jeg har erhvervet mig en masse erfaringen og viden, oveni de mange positive oplevelser.

I Oktober 2014 blev jeg uddannet Pædagogisk Assistent SOSU-Skolen i Aarhus.  
 I dag er jeg privatbørnepasser, som jeg har været siden 2014. 

Jeg elsker at arbejde med børn, da de giver liv og glæde, som passer ind i mit legesyge sind , der gerne kravler rundt på gulvet , læser et godt eventyr, hopper i det varme tøj for at komme ud i den friske luft, mens der bygges ting og sager i sandkassen, eller nærstudere alle de spændende ting som findes i naturen.
 Sang, leg og musik elsker jeg, og jeg lægger stor vægt på fælles aktiviteter, som vil udfordre og styrke børnenes evner på det sociale, kreative og sammenarbejdsmæssige plan.
 
 Jeg er god til at imødekomme det enkelte barns behov og give den en spændende, legende og lærerig hverdag. Jeg ser det som mit primære ansvar, at skabe grundlag for børnenes trivsel og mulighed for at udvikle sig. Ved at være en en omsorgsfuld, stabil og tryg voksen, kan jeg være med til at skabe rammerne for optimal udvikling af barnets ressourcer.